Αυτά τα δολώματα σου πετά για να σε κάνει να κολλήσεις

18:48 5/5/2016 - Πηγή: iPop

Τυράκια κανονικότατα. Προς τα οποία κατευθύνεσαι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τυφλωμένη για τη φάκα που ορθώνεται γύρω τους. Και η οποία, θα κλείσει με πάταγο, θα σε αιχμαλωτίσει, και η ίδια θα μείνεις να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συνέβη. Ή θα το καταλάβεις πολύ αργότερα, όταν θα είναι πια αργά, και για να διορθώσεις το ο,τιδήποτε, και για να το πάρεις αλλιώς το όλο πράγμα.

Γράφει ο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗΣ

Κι εσύ, όμως, νομίζεις ότι οι άντρες είναι αγαθοί μαμούχαλοι, χωρίς δεύτερες σκέψεις και δίχως στρατηγική, τα θες και τα παθαίνεις συνεπώς.

Τα ρίχνουν τα δολώματα τους, σε κάθε περίπτωση, και όπως κι αν επιλέξουν να τα καμουφλάρουν, δεν παύουν να είναι κάτι λιγότερο από αυτό: δολώματα. Για να σου τραβήξουν την προσοχή αρχικά, και να τους ξεχωρίσεις από την αγέλη, να σε προσελκύσουν στη συνέχεια, και να σε κάνουν να κολλήσεις στο τέλος. Αράχνη που εγκλωβίζεται σε αντίπαλο ιστό είσαι, και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις. Συνεπώς, άρχισε να μαθαίνεις: και να προσέχεις τα βήματα σου, πριν ακούσεις το δόκανο να κλείνει με πάταγο επάνω σου.

Διάβασε περισσότερα στο marymary.gr…

The post Αυτά τα δολώματα σου πετά για να σε κάνει να κολλήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα