Zack Galifianakis – Brad Pitt: Η πιο χιουμοριστική συνέντευξη που θα δεις!

10:11 24/10/2014 - Πηγή: iPop

O Zack Galifianakis είχε καλεσμένο στην εκπομπή του «Between Two Ferns» τον Brad Pitt και το αποτέλεσμα ήταν άκρως χιουμοριστικό αλλά και άβολο, όπως συνηθίζει ο γνωστός Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός να κάνει με τους καλεσμένους του!

Ο Zack Galifianakis έβαλε τα δυνατά του για να φέρει σε τρομερά άβολη θέση τον Brad Pitt

κάνοντας του ερωτήσεις όπως «Μπορώ να δανειστώ 2 σπερματοζωάρια σου», «πως είναι να βρίσκεσαι στη σκιά της συζύγου σου», «Μοιάζεις με το όνειρο του Χίτλερ, είσαι Ναζί» ενώ δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει αν ο έρωτας του με την Angelina Jolie ήταν σαν αυτόν της Rachel και του Ross από τα φιλαράκια (να θυμίσουμε πως τον ρόλο της Rachel υποδυόταν η πρώην σύζυγός του, Jennifer Aniston) ενώ του έβαλε και το τραγούδι από τους τίτλους αρχής της σειράς, με τον Brad να απαντάει «Αλήθεια μου αρέσει αυτό το τραγούδι». Ο Galifianakis συνηθίζει να κάνει δώρα στους καλεσμένους του, έτσι έκανε ένα bong στον γνωστό ηθοποιό και εκείνος απάντησε «αυτό δεν έχει θέση πλέον στο σπίτι μου».

Φυσικά, πρόκειται για τις γνωστές αστείες gag συνεντεύξεις που ξεκίνησε ο Zack Galifianakis και τις γνωρίσαμε με τη συνέντευξη του Barack Obama.

Δείτε τους:

The post Zack GalifianakisBrad Pitt: Η πιο χιουμοριστική συνέντευξη που θα δεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα