To Park Festival μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα Αθήνα μ’ ένα δυνατό τριήμερο!

21:11 23/6/2017 - Πηγή: iPop

To Park Festival μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα Αθήνα και να μην μας νοιάζει που ο καιρός για διακοπές δεν έχει φθάσει ακόμα, μ’ ένα δυνατό τριήμερο!

Πρόκειται για την πέμπτη χρονιά που το Park Festival φέρνει κοντά διαφορετικά είδη μουσικής και διαφορετικούς ανθρώπους το τριήμερο 23, 24 και 25 Ιουνίου στο Περιβαλλοντικό Πάρκο «Αντώνης

Τρίτσης».

Το Park Festival είναι ένας ετήσιος μουσικός θεσμός και κάθε χρόνο φιλοξενεί πάνω από 50 καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες. Από το 2012 ξεκίνησε ένα φεστιβάλ, μια μουσική γιορτή, που ενώνει διαφορετικά είδη, διαφορετικούς ανθρώπους, σε ένα χώρο που πολλοί έχουν αγαπήσει και επισκέπτονται καθημερινά.

Το Live Studio διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού το Park Festival. Κάθε χρόνο μέσα από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής και από auditions που γίνονται στο Live Studio επιλέγονται τα καλύτερα συγκροτήματα.

Το πρόγραμμα του Park Festival:

Παρασκευή 23 Ιουνίου:

Το “Origins Soundsystem” είναι ένα χειροποίητο σύστημα όπως ακριβώς το έκαναν στους δρόμους της Τζαμάικα το 1970 παίζοντας με δυνατά μπάσα Reggae/Dub/Steppa και προκαλεί όλους να ζήσουν την εμπειρία του soundsystem αλλά και της Τζαμαϊκανής κουλτούρας.
Οι Djs που θα καταβάλουν τα decks του Park Festival είναι οι:

Anna Mystic
Dub Riots
Systematic
Sunjaman
Indamouse
Kaleya

Hosted by Big Shine
Powered by Origins Soundsystem

Σάββατο 24 Ιουνίου:

Στη σκηνή του Park Festival για πρώτη φόρα θα ανέβουν ο «Εισβολέας» με τον «DJ Strider» οι οποίοι θα ρίξουν ρίμες. Οι «Fundracar» υπόσχονται να κάνουν όλους να χορέψουν με ρυθμούς REGGAE-DUB-ROCK-INDIE και οι «Balkan Riddims» παντρεύουν τον αυθεντικό ήχο των νησιών της Καραϊβικής, με αυτών των αφρικάνικων φυλών. Το event θα ανοίξουν οι «Stiko & Wag» με ένα DJ set. Το after party θα συνεχίσει το μουσικό μας trip με τους «kill Emil» (Hip Hop, Downtempo, Trip Hop, Dub, Reggae) και «Insom» (Jungle Drum&Bass).

Εισβολέας & DJ Strider
Fundracar
Balkan Riddims
Stiko & Wag (opening act)

After party:
kill Emil
Insom

Κυριακή 25 Ιουνίου:

Την τελευταία μέρα του πρώτου μέρους του φετινού φεστιβάλ, θα κλείσουν οι «Bandallusia» οι οποίοι περιπλανιούνται από το ελληνικό ροκ έως το έντεχνο και από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό τραγούδι με πειραματική διάθεση. Οι «Assoi tou Salvador» είναι ένα μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο με ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk και Mambo.

Οι «Barayanka» είναι ένα ηλεκτρονικό φολκ σχήμα με έντονα βαλκανικά στοιχεία και κέλτικες συνθέσεις και τέλος οι «Σάτυροι» είναι κάτι κατσικοπόδαροι με κέρατα και μακρουλά όργανα (κιθάρες, φλάουτα, σαξόφωνα) που πιάνουν και τραγουδάνε ιστορίες για δράκουλες σε θρακιώτικους δρόμους, ροκ τσιφτετέλια και βιεννέζικα βάλς.

Bandallusia
Assoi tou Salvador
Barayanka
Satyr

Info!

Park Festival

Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Σπύρου Μουστακλή 23, 13121 Ίλιον,

Πότε; 23-25 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμή εισιτηρίου: Είσοδος ελεύθερη

The post To Park Festival μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα Αθήνα μ’ ένα δυνατό τριήμερο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα