Stand Up Comedy «Στα Πλάγια». Οι πρωταγωνιστές του μας προκαλούν να το παρακολουθήσουμε

10:10 23/2/2017 - Πηγή: iPop

Το Stand Up Comedy Show «Στα Πλάγια» με τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη σε περιμένει στο «Μαιευτήριο» στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις τις Παρασκευές 24/2, 3/3, 10/3 στις 21.00 και υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό.

Η ίδια παράσταση να σημειωθεί, πως παρουσιάζεται τις Τετάρτες στο Six Dogs στην Αθήνα.

Τι θα
δούμε στην παράσταση «ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ»;

Πραγματικά τα πάντα. Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, άκυρους συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, αλλά και άκυρες φωτογραφίες.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Μιχάλης Μαθιουδάκης και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος μιλούν στο iPop.gr και μας προτείνουν πριν την δούμε να πάρουμε βαθιά ανάσα γιατί θα γελάσουμε με την ψυχή μας.

Λίγα λόγια για την παράσταση ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ… γιατί να την δει κάποιος;Το ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ είναι μία stand up comedy παράσταση που εκτελείται από εμένα (Μιχάλης Μαθιουδάκης) και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο σε μορφή back to back. Αξίζει να την δει κάποιος που γενικά παρακολουθεί stand up comedy (είτε ελληνικό, είτε ξένο, γιατί αντικειμενικά είναι μία καλοκουρδισμένη παράσταση με πάρα πολλά καλά αστεία. Όσον αφορά το τεχνικό της κομμάτι προσανατολίζεται σε πρότυπα εξωτερικού (καθαρά bits, συστηματοποιημένη γραφή αστείων κτλ). Δεύτερον αξίζει να την παρακολουθήσει όποιος δεν έχει δει στο παρελθόν stand up comedy ή έχει δει και δεν του άρεσε γιατί οι κωμικοί πειράζανε τον κόσμο και είχε και έντονες βωμολοχίες. Ανήκουμε στην νέα γενιά του ελληνικού stand up comedy, αυτό σημάνει ότι δεν βρίζουμε ή ξεφτιλίζουμε το κοινό μας (αν και υπάρχει αλληλεπίδραση) και δεν βωμολοχούμε (εντάξει, λίγο ναι, αλλά δεν φαίνεται , δεν είναι αυτό που σου μένει). Θα είναι, όμως, πολύ ενδιαφέρον επίσης να την έχει δει και κάποιος που δεν παρακολουθήσει ποτέ stand up comedy και ούτε ξέρει τι είναι πολύ απλά γιατί είναι μία πάρα πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα παράσταση με πολύ ευαισθησία και πάρα πολύ χιούμορ.Πιστεύετε πως η συγκεκριμένη παράσταση αντικατοπτρίζει την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα;Ο στόχος της παράστασης είναι ο θεατής να συνδεθεί κατ΄αρχάς συναισθηματικά, σε δεύτερο στάδιο να γελάσει με την ψυχή του. Δεν έχει στόχο να απεικονίσει την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα. Αυτήν ούτως η άλλως ο μέσος Έλληνας την βιώνει και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να του την ξαναδείξουμε. Ο στόχος μας είναι να του αποκαλύψουμε έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται δίπλα του και μέχρι στιγμής του ήταν αόρατος.Είναι σπουδαίο το γελάει κάποιος στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε;Είναι σπουδαίο κάποιος να γελάει. Τελεία.Μια σκηνή της παράστασης την οποία θα χαρακτηρίζατε «αγαπημένη» του κοινού;Η περιγραφή του τυπικού της ελληνικής κηδείας από τον Βύρωνα και η περιγραφή των παιδικών ζωγραφιών από εμένα. Θα θέλαμε να σας αποκαλύψουμε και άλλα, αλλά προτιμάμε να έρθετε από κοντά να τα ακούσετε.Info!

«Στα Πλάγια» / Stand Up Comedy Show
Βύρων Θεοδωρόπουλος – Μιχάλης Μαθιουδάκης
Μαιευτήριο
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και για δύο Παρασκευές μέχρι 10 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 7 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (με διάλειμμα)

The post Stand Up Comedy «Στα Πλάγια». Οι πρωταγωνιστές του μας προκαλούν να το παρακολουθήσουμε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα