Obama σε Trump: Παγκόσμιος εφιάλτης η παραμονή σου στην εξουσία

15:35 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Μια τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Barack Obama και τον Donald Trump που είδε το φως τη δημοσιότητας, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και να αλλάξει τις παγκόσμιες ισορροπίες.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, τηλεφώνησε στον Trump ζητώντας εξηγήσεις για τις πληροφορίες που

φέρεται να έφυγαν από το προεδρικό γραφείο, οι οποίες θέλουν τον Obama να έχει βάλει κοριό στο τηλέφωνο του Trump και να παρακολουθεί τις συνομιλίες τους.

O Trump δεν διαψεύδει την είδηση με αποτέλεσμα η συζήτηση να φουντώσει σε τέτοιο σημείο, όπου νυν πρόεδρος να κατηγορεί τον πρώην πως έχει πει ψέματα για την καταγωγή του και πιο συγκεκριμένα πως δεν είναι από την Χαβάϊ όπως ισχυρίζεται αλλά από την Κένυα. Ο Obama δεν άφησε αναπάντητη την προσβολή λέγοντάς του πως κάθε ημέρα που βρίσκεται στην εξουσία ο Trump αποτελεί εφιάλτη για όλο τον πλανήτη.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά αποτελούν ένα φανταστικό διάλογο που έκαναν οι παραγωγοί του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου TBS, για λογαριασμό της σατυρικής εκπομπής “CONAN”.

Δείτε και μόνοι σας τον ξεκαρδιστικό φανταστικό διάλογο στο παρακάτω βίντεο, στον οποίο μεταξύ άλλων ο Trump δίνει μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία στο τι σημαίνει «Καγκελάριος»

The post Obama σε Trump: Παγκόσμιος εφιάλτης η παραμονή σου στην εξουσία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα