O Justin Trudeau μιλάει άπταιστα Ελληνικά στην παρέλαση της 25ης Μαρτιου (Photos -Video)

11:57 27/3/2017 - Πηγή: iPop

O Justin Trudeau μιλάει άπταιστα Ελληνικά στην παρέλαση της 25ης Μαρτιου και λέει «Ζήτω η Ελλάς!» κρατώντας Ελληνικές και Καναδικές σημαίες.

Ακόμα ένα λόγο να τον αγαπάμε μας έδωσε ο Καναδός Πρωθυπουργός, O Justin Trudeau κατά την παρουσία του στην φετινή παρέλαστη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ.

Συγκεκριμένα, ο Καναδός πρωθυπουργός Justin

Trudeau, απευθυνόμενος στους χιλιάδες ομογενείς που είχαν κατακλύσει την οδό Jean Talon, στο κέντρο του Park Extension είπε «Ζήτω η Ελλάς», «Ζήτω ο Καναδάς», «Χρόνια πολλά».

Στην παρέλαση παραβρέθηκαν ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau, ο Μητροπολίτης Τορόντο (Καναδά) κ.κ. Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Νίκος Παγώνης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Ο Trudeau έφτασε στην οδό Jean Talon στη 1.06 μ.μ., πέρασε στον ώμο του το διακριτικό του Τελετάρχη και πήρε στα χέρια του δύο σημαίες, μια ελληνική και μια καναδική. «Μεγάλη μέρα για τους Έλληνες. Χρόνια πολλά, ζήτω η Ελλάς», είπε στους εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ που στάθηκαν δίπλα του πριν την έναρξη της παρέλασης.

Διαβάστε επίσης:

O Trudeau μας θυμίζει γιατί τον αγαπάμε! Κάνει dab μέσα στο Κοινοβούλιο! (Photos)

Photo:NICHOLAS KAMM/AFP/Getty Images

The post O Justin Trudeau μιλάει άπταιστα Ελληνικά στην παρέλαση της 25ης Μαρτιου (Photos -Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα