H May έχασε το στοίχημα | Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών

08:34 9/6/2017 - Πηγή: iPop

Νίκη αλλά χωρίς αυτοδυναμία, κάτι το οποίο την φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, κατάφερε η Theresa May στις βρετανικές εκλογές, με την επόμενη μέρα στην χώρα να είναι αβέβαιη, λίγες μέρες πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το Βrexit.

Ο Βρετανικός Τύπος γράφει ότι η May είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αναφέρεται και στο στοίχημα που έχασε, αφού στόχος της ήταν να βγει απ’ τις εκλογές

πιο δυνατή και να πάρει την έγκριση του λαού για τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο του Ην. Βασιλείου απ’ την Ε.Ε.

The Times

«Η May χάνει το μεγάλο της στοίχημα», γράφουν οι Times, με την εφημερίδα να σημειώνει πως το όνειρο της Πρωθυπουργού να ενισχύσει την πλειοψηφία της «φαίνεται ότι έγινε συντρίμμια».

Την ώρα που οι Βρυξέλλες παρακολουθούν την κατάσταση με προσοχή, υπάρχουν φόβοι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα βρίσκεται σε εύθραυστη κατάσταση όταν θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις σε δέκα ημέρες

The Guardian

«Προβλέψεις σοκ για τη May», έγραφε ο Guardian πριν την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος, ενώ στο εξώφυλλο φιγουράρει ο Jeremy Corbyn.

Financial Times

Σε παρόμοιο mood και οι Financial Times γράφουν: «Το στοίχημα της May για τις εκλογές κινδυνεύει να αποτύχει».

The Daily Telegraph

Kαι η Telegraph αναφέρεται στις προβλέψεις οι οποίες αποτελούσαν σοκ για την May, ενώ η εφημερίδα μιλούσε και για το «μετέωρο Κοινοβούλιο», το οποίο αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα, αφού η May έχασε την αυτοδυναμία.

The Daily Mail

«Ηνωμένο Βασίλειο στην κόψη του ξυραφιού», τιτλοφορείται η Daily Mail, η οποία μιλάει για τη Βρετανία, η οποία βυθίστηκε στο πολιτικό χάος», και εκτιμά πως είναι πιθανό ακόμα και ο Corbyn να γίνει Πρωθυπουργός.

Η Πρωθυπουργός ηττήθηκε κατά καταστροφικό τρόπο, έπειτα από την χειρότερη προεκλογική εκστρατεία στην ιστορία της χώρας

Daily Mirror

«Κρεμασμένη από μία κλωστή», γράφει η Daily Mirror δημοσιεύοντας φωτογραφία μιας αναμαλλιασμένης May. «Το αποτέλεσμα μπορεί να της στοιχίσει την θέση της».

The post H May έχασε το στοίχημα | Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα