5 celebrities φορούν τα κασκόλ τους και βολτάρουν- Πάρε μαθήματα- Photos

15:50 19/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα κασκόλ είναι το must κομμάτι της σεζόν. Δεν μας νοιάζει αν είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα, μεγάλα ή μικρά, μάλλινα ή βαμβακερά. Τα κασκόλ φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν με όλα.

Αν δεν ξέρεις πως να φορέσεις το κασκόλ σου μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ και θα σου κάνουμε μαθήματα.

Βρήκαμε, λοιπόν, μερικές από τις celebrities που αγαπάς που φόρεσαν το δικό τους κασκόλ και σου τις παρουσιάζουμε για να πάρεις μαθήματα και να αντιγράψεις το στιλ τους.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις

είναι πως ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, θεωρούνται ακόμα πιο εντυπωσιακά τα μάλλινα κασκόλ, τα οποία μπορείς να τυλίξεις πολλές φορές γύρο από τον λαιμό σου ή μπορείς να τα φορέσεις και ως ζακέτες καλύπτοντας μ΄αυτά τους ώμους σου.

Μια ακόμα ξεχωριστή επιλογή είναι τα γούνινα κασκόλ τα οποία είναι πολύ ζεστά και σου λέμε να τα προτιμήσεις αν κρυώνεις πολύ.

Τα γούνινα κασκόλ είναι η τέλεια επιλογή για τις κρύες νύχτες και μπορούν να φορεθούν ακόμα και όταν είσαι ντυμένη πιο επίσημα. Μπορείς να φορέσεις το γούνικο κασκόλ σου με παλτό ή ακόμα και με δερμάτινο μπουφάν.

Πως φόρεσαν οι celebrities τα δικά τους κασκόλ;Jennifer Lopez:Jennifer Aniston:Rihanna:

Irina Shayk:Eva Longoria:

photos:stylebistro.com,WENN,Perez/Daniel/INF,sysyinthecity.com,Zimbio,StyleBistro,restorationhardware.com,Scarf World,topdreamer.com/

The post 5 celebrities φορούν τα κασκόλ τους και βολτάρουν- Πάρε μαθήματα- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα