5 Fashion Trends τα οποία θα «παίζουν» το 2017

15:52 11/2/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με τους γκουρού της μόδας υπάρχουν 5 Fashion Trends τα οποία θα «παίζουν» το 2017! Οι γκουρού της μόδας τα υπέδειξαν στις πασαρέλες τους και εμείς απλά ανυπομονούμε!

IN: Οι ρίγες πλέον ισοδυναμούν με το λευκό t-shirt, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι επτάψυχες! Η τάση για τις ρίγες υπάρχει τα τελευταία 2-3 χρόνια και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί!

IN: Τα sneakers θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή τη χρονιά. Λόγω της προσαρμοστικότητάς

τους, δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι έχεις αρκετά!

IN: Τα painterly prints πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων μόδας του πλανήτη. Roksanda, Céline, J.W.Anderson, Proenza Schouler, Marni, Valentino, και ακόμα πολλά brands έδειξαν πως τα painterly prints ή patterns με έντονη αναφορά στην τέχνη θα μας συντροφεύουν μέσα στο 2017.

IN: Γιατί ναμην συνεχίσουμε και το 2017 να είμαστε άνετες και chic ταυτόχρονα; Έτσι οι μεγάλοι οίκοι συνέχισαν να δημιουργούν athletic-inspired pieces και για τις κολεξιόν του 2017 και εμείς τους ευχαριστούμε!

IN: Εάν έπρεπε να επιλέξουμε ένα παπούτσι για το 2017 αυτό θα ήταν mules! Flat mules, low block-heel mules, heeled mules, sneaker mules, espadrille mules—mules με κάθε περιτύλιγμα και χρώμα συμπεριλαμβανομένων βελούδινων, σατέν, canvas εκδοχών. Έγινε μόδα το 2016 και σίγουρα μέσα στο 2017 θα γίνει μανία!

The post 5 Fashion Trends τα οποία θα «παίζουν» το 2017 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα