3 Super αποτελεσματικές Yoga Poses για ανόρθωση στήθους

15:03 15/2/2017 - Πηγή: iPop

Όλες οι γυναίκες σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα βρεθούνα ντιμέτωπες με την βαρύτητα. Αν θέλεις, όμως, να δεις διαφορά μπορείς να κάνεις αυτές τις 3 Super αποτελεσματικές Yoga Poses για ανόρθωση στήθους χωρίς την βοήθεια κάποιου πλαστικού γιατρού!

Οι συγκεκριμένες Yoga Poses γόχι απλά βοηθούν στην ανόρθωση του στήθους αλλά θα βοηθήοσυν στην καλύτερη χρήση των πνευμόνων και θα δυναμώσουν τον κορμό σου!

Warrior Pose

© shutterstock/ fizkes

Virabhadrasana, ή αλλιώς Warrior Pose, όχι μόνο θα σε κάνουν να νιώσεις πιο δυναμομένη αλλά θα βοηθήσει να ανοίξεις τον θώρακά σου και να γίνεις πιο ευλύγιστη!

Τοποθετήστε τα πόδια σας ανοικτά και παράλληλα μεταξύ τους.Γυρίστε το αριστερό πόδι προς τα αριστερά κατά 90 μοίρες και το δεξί πόδι προς τα μπροστά.Εκπνεύστε και λυγίστε το αριστερό γόνατό.Το δεξί πόδι θα πρέπει να παραμείνει τεντωμένο. Σηκώστε τα χέρια στο ίδιο ύψος με τους ώμους. Γυρίστε το κεφάλι προς τα αριστερά, κοιτάζοντας τον καρπό.Επαναλάβετε 7-10 φορές και από τις δύο πλευρές.Triangle Pose

© shutterstock/ fizkes

Trikonasana ή αλλιώς Triangle Pose, θα ανοίξει και θα δυναμώσει τον θώρακα, θα τεντώσει την σπονδυλική στίλη και θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος.

Τοποθετήστε τα πόδια σας ανοικτά και παράλληλα μεταξύ τους.Γυρίστε το αριστερό πόδι 90 μοίρες και το δεξί 15 μοίρες.Αγγίξτε τον αριστερό αστράγαλο σας με το αριστερό σας χέρι και τεντώστε το δεξί χέρι σας προς τα πάνω, έτσι ώστε τα χέρια σας να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Κρατήστε τα γόνατα και τη σπονδυλική στήλη σας ίσια.Γυρίστε το πρόσωπό σας επάνω.Στη συνέχεια, επαναλάβετε την άσκηση με την άλλη πλευρά.Cobra Pose

© shutterstock/ fizkes

Bhujangasana ήCobra Pose, βοηθά στο να βελτιωθεί η χρήση των πνευμόνων, τεντώνει τους θωρακικούς μύες, δυναμώνει τον κορμό και βελτιώνει την στάση του σώματος.

Ξαπλώστε στο στομάχι σας και εισπνεύστε βαθιά.Σηκώστε αργά τον κορμό σας, και κρατήστε το κάτω μέρος του σώματος σας στο πάτωμα την ίδια στιγμή.Ισορροπήστε στα πόδια και τα χέρια σας.Σηκώστε το κεφάλι σας και να κοιτάξτε ψηλά. Σιγά-σιγά αφήστε την ανάσα σας και επανέλθετε στην αρχική θέση.Δοκιμάστε να αυξήσετε το χρόνο που μένετε στη στάση με κάθε επανάληψη.

The post 3 Super αποτελεσματικές Yoga Poses για ανόρθωση στήθους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα