24ωρη απεργία των ΜΜΕ την Τετάρτη

15:06 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Απεργία που θα έχει διάρκεια 24 ώρες πραγματοποιούν τα ΜΜΕ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται, πως τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων αλλά και των εργαζομένων στα ΜΜΕ τα οποία αναμένεται να συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, πραγματοποιούν την απεργία

στο πλαίσιο της κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 8 Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης την ανακοίνωση τους «τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν και πάλι το σύνολο του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου». Παράλληλα, υπογραμμίζουν, πως «τσακίζουν τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά δικαιώματα και θέλουν να ρίξουν στον καιάδα τους ανέργους και τους συνταξιούχους».

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα ζητούν από όλους τους συναδέρφους τους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (7/12/16) και ώρα 12:00 έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

«Οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση των αιτημάτων μας, την αξιοπρέπειά μας και την Ελευθεροτυπία» σημειώνουν στην ανακοίνωση τους.

Το iPop.gr δεν θα απεργήσει

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) -όπως και τις προηγούμενες φορές- και θα συνεχίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι συνεργάτες του ιστότοπου αποφασίσαμε από κοινού να μην συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς κανένας από εμάς δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Φυσικά, όλοι μας, στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων που θα απεργήσουν και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα τους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι εργαζόμενοι στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορέσουν να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ και να αναγνωριστούν σαν δημοσιογράφοι.

Το καλό θα νικήσει,

Η ομάδα του iPop.gr

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης από την ΓΣΕΕ

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post 24ωρη απεργία των ΜΜΕ την Τετάρτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα