Ζητούν προσωρινό κόμβο στη Λυγαριά

11:30 13/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εντείνονται οι πιέσεις του δήμου Μαλεβιζίου για τον κόμβο της Λυγαριάς. Με νέα επιστολή του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ζητά από τους αρμόδιους φορείς την άμεση κατασκευή προσωρινού κόμβου στο σημείο – καρμανιόλα.
Με την νέα επιστολή του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου απευθύνεται στον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, τον Πρόεδρο του ΟΑΚ και την ασκούσα καθήκοντα Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

και κρούει για μια ακόμα φορά τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας την άμεση κατασκευή προσωρινού κόμβου στο σημείο, έως ότου προκύψει οριστική λύση με την κατασκευή ασφαλούς κόμβου πρόσβασης από και προς τη Λυγαριά.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Έπειτα από αγώνα ετών, έχουμε φτάσει πλέον στο τελικό στάδιο για τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας. Δεν σταματάμε όμως να προβληματιζόμαστε εξίσου και για τον κόμβο της Λυγαριάς για αυτό συνεχίζουμε να ζητάμε λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα σημείο με έντονη κίνηση οχημάτων (ΙΧ, λεωφορείων, μοτοσικλετών και φορτηγών), εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής και η κατασκευή του είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Διαπιστώσαμε από την αυτοψία που κάναμε με τον Γενικό Γραμματέα (σ.σ. φωτο) ότι υπάρχει διάθεση, είδε και ο ίδιος και αντιλήφθηκε ως μηχανικός τις τεχνικές λεπτομέρειες της προσωρινής αυτής κατασκευής και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε κι εκεί κάποια λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα