Ζάκυνθος: «Πόλεμος» ανακοινώσεων ανεξάρτητου συμβούλου και δημάρχου για το κλείσιμο των ληξιαρχείων

14:21 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου-από τη δημοτική ενότητα Αλυκών- Αναστάσιου Μαρίνου και του δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Κολοκοτσά, για την απόφαση της δημοτικής αρχής να μεταφέρει όλα τα ληξιαρχεία του νησιού, στο κτίριο του ΞΕΝΙΑ στην πόλη, στο οποίο στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες.

«Η απάντησή μου στον αποτυχημένο και αναξιόπιστο δήμαρχο, για το ζήτημα του κλεισίματος των ληξιαρχείων, το οποίο ο ίδιος επεδίωξε και συνεργάστηκε για αυτό με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Κουρουμπλή,

είναι μια παροιμία: Σαν και σένα βρε κασίδη, χίλιους έχουμε στο ξύδι», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ.Μαρίνος. «Τα όσα υποστηρίζει με την απάντησή του, την οποία είδα στο διαδίκτυο, είναι ασήμαντα και μόνο γέλωτες προκαλούν. Έχει την απόλυτη ευθύνη για την ταλαιπωρία του κόσμου, ο οποίος τρέχει στην πόλη για να πάρει ένα πιστοποιητικό και μια βεβαίωση, γεγονός που αποδυναμώνει τις δημοτικές ενότητες Αλυκών, Λαγανά, Αρκαδίων και Αρτεμισίων», προσθέτει ο ίδιος, αναφερόμενος στο δήμαρχο. Μάλιστα, υπογραμμίζει με νόημα, πως, «τα υπόλοιπα θα τα…πούμε μετά τη συνάντηση που θα επιδιώξω με τον υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρο Κοντονή, τον οποίο θα ενημερώσω και πιστεύω ότι θα κάνει τα δέοντα για να αλλάξει η απαράδεκτη απόφαση Κουρουμπλή». Μάλιστα, ο κ.Μαρίνος, αφήνει το ξεκάθαρο μήνυμα, τονίζοντας, ότι, «το θέμα αυτό είναι σοβαρό και θα το πάω μέχρι τέλους, ακόμη κι αν μείνω μόνος μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα