Ζάκυνθος: Δημοσιευμάτων συνέχεια από ξένα ΜΜΕ για τον τουρισμό

14:55 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η επιτυχής τουριστική προβολή της Ζακύνθου μέσω της πραγματοποίησης ταξιδιών γνωριμίας και η οποία αποτελεί πάγια στρατηγική της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής και του τμήματος τουρισμού του δήμου, πολλαπλασιάζοντας με τον τρόπο αυτό τα αποτελέσματα για την εικόνα του νησιού με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Αυτό επισημαίνει η εν λόγω επιτροπή, αναφέροντας, ότι, όπως είναι γνωστό τον περασμένο Οκτώβριο ο δήμος Ζακύνθου σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. φιλοξένησε Φιλανδούς

δημοσιογράφους στα πλαίσια υλοποίησης press trip.
Πρόσφατα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, κοινοποιήθηκαν στο αρμόδιο τμήμα του δήμου, τα πρώτα αποτελέσματα, από τα δημοσιευμένα άρθρα για την Ζάκυνθο και τώρα ακολουθούν και νεότερα. Συγκεκριμένα η μία εκ των φιλοξενούμενων δημοσιογράφων κα Inka Khanji, απέστειλε τα πρώτα δημοσιεύματα από το Rantapallo.fi, το οποίο είναι το δημοφιλέστερο travel media στη Φινλανδία και το οποίο έχει επισκεψιμότητα πάνω από 1.000.000 αναγνώστες ανά εβδομάδα και μοναδικούς επισκέπτες 270.000.
Τα σχετικά άρθρα παρουσιάζονται επίσης και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του travel media. Να σημειωθεί ότι τα νέα δημοσιεύματα αφορούν εναλλακτικές δραστηριότητες και γαστρονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα