Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους-21 οι νεκροί από τη θεομηνία (video)

09:03 21/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Βρέθηκε το πρωί στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας το πτώμα ενός άνδρα ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 21 από τη θεομηνία στη δυτική Αττική. Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου θα γίνουν οι διαδικασίες ταυτοποίησης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν το πτώμα του άνδρα και ενημέρωσαν τις αρχές. Όπως δήλωσε υποστράτηγος της Πυροσβεστικής μετά την ταυτοποίησή του οι Αρχές θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν αν πρόκειται για τον έναν από τους δύο ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούνται έως σήμερα ή για τρίτο άτομο, διατηρώντας σε δύο τους

αγνοούμενους.

Το Εργατικό Κέντρο Αθηνών προχωρά στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να στηρίξει τους πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής.
Ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες, θα προσφέρει εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού και κουβέρτες.
Η συλλογή θα γίνει στα γραφεία του ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48β) την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, από τις 13.00.
Επιπλέον, έχει ζητηθεί από τα σωματεία του Κέντρου να προωθήσουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία αίτημα για αποστολή κινητών ιατρικών μονάδων στις πληγείσες περιοχές.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Παλεύουν με την καταστροφή – 5.000€ και 8.000€ επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις (video)
Οι πρωτοβουλίες της ΝΔ για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής
Ευρεία πλειοψηφία για κοινωνικό μέρισμα και ενίσχυση πλημμυροπαθών

Keywords
Τυχαία Θέματα