Βράβευσε αθλητές η ΤΕΚΕ που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες

13:46 14/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 12/2/2017 η Ποδηλατική Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο ξενοδοχείο «Metropol» σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, προπονητές, μέλη, παράγοντες και φίλοι της ποδηλασίας από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδας: τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, τον Ποδηλατικό Γ.Σ. Λάρισας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Ποδηλατικό ΑΣ ΑΣΚΗΠΙΟ, τον Ποδηλατικό

Όμιλο Βόλου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΑΚΡΑΤΟ,τον Ποδηλατικό Όμιλο Λάρισας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λαμίας Αθ. Διάκο και τον νεοσύστατο Ποδηλατικό Σύλλογο Άμφισσας ΖΕΥΣ.

Tιμήθηκαν 78 αθλητές που βρέθηκαν στις πρώτες έξι θέσεις σε Πρωταθλήματα της ΤΕΚΕ, σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Διεθνής διοργανώσεις στα αγωνίσματα δρόμου, ΜΤΒ και πίστας, οι τρεις πρώτοι Σύλλογοι( ο ΠΓΣ Λάρισας, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, ο ΑΚΡΑΤΟΣ Βόλου) στη βαθμολογία της Πανελλήνιας κατάταξης, οι προπονητές των Συλλόγων για το έργο τους, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λάρισας που στηρίζουν όλες τις ποδηλατικές διοργανώσεις και τέλος αναμνηστικό για τον αδικοχαμένο ποδηλάτη από τον ΠΟ Καρδίτσας Ευσταθίου Βασίλης. Η εκδήλωση ήταν φορτισμένη και τιμητικά αφιερωμένη στην μνήμη του Βασίλη.

Ο Πρόεδρος Κώστας Δαλαβίκας και τα μέλη της ΤΕΚΕ Βαγγέλης Σταυρόπουλος, Ζηντζόβας Ηλίας, Αρβανίτης Μάκης, Βολικάκης Νίκος και Πασχαλόπουλος Πασχάλης στάθηκαν ιδιαίτερα ενωτικοί στα μηνύματά τους, παρουσίασαν τους στόχους της Τοπικής Επιτροπής και ευχήθηκαν επιτυχίες και νίκες για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ έγινε ταυτόχρονη προβολή παλαιού και νέου φωτογραφικού υλικού από όλες τις ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΚΕ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κο Αγοραστό Κων/νο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Παιδή Αθανάσιο που βρίσκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες και τις διοργανώσεις των τοπικών Σωματείων και της ΤΕΚΕ και εκτιμώντας το έργο αυτών υποσχέθηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη της αθλητικής και τουριστικής ποδηλασίας της Περιφέρειας.

Ακόμα ευχαριστεί τον Κο Κωσταρόπουλο Γιώργο Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Λαρισαίων, τον Κο Τσοπούρογλου Σάββα μέλος της ΕΟΠ και τους εκπρόσωπους από τα Σωματεία της Θεσσαλίας, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους.

Το Δ/κό Συμβούλιο εύχεται η νέα χρονιά να στεφθεί με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και νίκες των αθλητών, εύχεται μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά. Ευχή και στόχος η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός, οι υγιείς σχέσεις μεταξύ όλων των αθλητών και σωματείων της Κεντρικής Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα