Βραδιά αφιερωμένη στο Beaujolais 2017

15:37 7/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας στα πλαίσια της εβδομάδας αφιέρωμα στη Γαλλία και όπως κάθε χρόνο , θα υποδεχτεί τα κρασιά της νέας σοδειάς και του BEAUJOLAIS 2017 στο Just Wine Bar , την Πέμπτη 16 Νοεμβρίουstiw 9.30 μμ

Τη βραδιά θα συντροφεύουν με το σαξόφωνο ο Βασίλης Ηλίας και με τη φωνή της η Ελενα Γκατζα, σε ένα ταξίδι στο γαλλικό καμπαρέ και όχι μόνο.

Γαλλία

η χώρα που αποτελεί συνώνυμο του οίνου και της υψηλής γαστρονομίας. Στην οποία ουσιαστικά γεννήθηκε η έννοια του εστιατορίου και του εμφιαλωμένου κρασιού με την εικόνα που έχουμε έως και σήμερα..

Μεγάλοι chef, εμβληματικά πιάτα, ιδιαίτερα τυριά, γλυκά με παγκόσμια φήμη και φυσικά τα μεγαλύτερα κρασιά του κόσμου και οι ποικιλίες στις οποίες όλος ο σύγχρονος οινικός κόσμος οφείλει την ύπαρξή του!!!! Και μέσα σε όλα αυτά η γιορτή κρασιού στην οποία συμμετέχει όλος ο πλανήτης κάθε 3η χρονικά Πέμπτη του Νοέμβρη. Ένα παγκόσμιο οινικό πάρτυ στήνεται σε κάθε χώρα περιμένοντας το πρώτο χρονικά ερυθρό κρασί της νέας οινικής σαιζόν. Από την περιοχή του Beaujolais και την ποικιλία Gamay , ένα κρασί ερυθρό με χαρακτηριστικά λευκού κρασιού το οποίο καταναλώνεται δροσερό και το καταναλώνουμε νέο (μέσα σε έξι μήνες). Το ερυθρό κρασί που φέρνει την άνοιξη μέσα στο χειμώνα!!!!

Τηλ επικοινωνίας : 2410 534240 και www.justwinebar.com/κρατήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα