Βραδιά Stand-up comedy στον χώρο «Πόλις»

18:12 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο χώρος του «Πόλις»–Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης -πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Ηράκλειο»– υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια βραδιά γεμάτη χιούμορ.

Οι τρεις κωμικοί, μέλη της νέας γενιάς του ελληνικού stand-up, εγκαινιάζουν τις «Κυριακές Πολιτισμού» του «Πόλις», εστιάζοντας στα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής μας και αποφεύγοντας τα χιλιοειπωμένα κλισέ. Μας

κλείνουν το μάτι με νόημα και αναφωνούν: «it’s funny, because it’s true»! Με ρυθμό και καλή διάθεση υπόσχονται μία βραδιά γέλιου.

Οι επερχόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο «Πόλις», που ξεκινούν με αυτή τη βραδιά, πέραν του stand-up θα περιλαμβάνουν σε σταθερή και επαναλαμβανόμενη βάση μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις κ.α.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 8000009

Online δήλωση συμμετοχής στον σχετικό σύνδεσμο

*Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον εμπλουτισμό της συλλογής της Βιβλιοθήκης των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνας. Στο πλαίσιο αυτό και προαιρετικά, οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους και από ένα βιβλίο της επιλογής τους, το οποίο ακολούθως θα διατεθεί για τον εν λόγω σκοπό.

Πληροφορίες Παράστασης

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

20.30

«Πόλις»: Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης, 141 21 Ηράκλειο Αττικής

Τηλέφωνο: 210 8000009 – 210 2770181

Keywords
Τυχαία Θέματα