Βόλος: Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων παρουσία του Σάκη Ρουβά

22:10 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή έναρξης των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία της πόλης. Επίτιμος καλεσμένος ο αγαπημένος όλων των ηλικιών, Σάκης Ρουβάς ο οποίος έφθασε στο χώρο της εκδήλωσης δια θαλάσσης.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που είχε φωταγωγηθεί ανάλογα,

έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά συνόδευσαν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας Σύλβια Τσιμπανάκου.

Στη σκηνή έδωσαν χορευτικό ρεσιτάλ μαθητές σχολής χορού της πόλης ενώ ανάμεσα στον κόσμο κυκλοφορούσαν οι ήρωες του Ντίσνεϋ και όχι μόνο ενώ ένας “ιπτάμενος” Άγιος Βασίλης που ξεκίνησε την πορεία του από το Πανεπιστημίο Θεσσαλίας μοίρασε γλυκά και σοκολάτες.

Τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε σύσσωμη η δημοτική αρχή επί σκηνής ενώ χιλιάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό μετά την αποκάλυψη του Χριστουγενννιάτικου διάκοσμου της πόλης στον οποίο περιλαμβάνεται η φωταγώγηση της Αργούς αλλά και ενός χριστουγεννιάτικου δένδρου ύψους 24 μέτρων απέναντι από το δημαρχείο.

Ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες για τη θερμή υποδοχή και υποσχέθηκε να δώσει συναυλία το καλοκαίρι. Ερμήνευσε δε αγαπημένα σε όλους τραγούδια με χιλιάδες φωνές να τον συνοδεύουν και να τον χειροκροτούν.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στην παραλία ακολούθησε περίπατος του Σάκη Ρουβά με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Ο Σάκης με τα παιδιά του Ορφανοτροφείου

Λίγη από τη λάμψη του και πολύ περισσότερη χαρά προσέφερε στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ο οποίος επισκέφθηκε το ίδρυμα, συνομίλησε, φωτογραφήθηκε και έπαιξε με τα παιδιά χαρίζοντας τους απλόχερα την αγάπη του. Εκείνα, με την σειρά τους, τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και του ανταπέδωσαν την αγάπη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα