Βόλος: Οι 13 σύμβουλοι για τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης: «Καλή σταδιοδρομία στον νέο του ρόλο»

22:40 4/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νέες αιχμές κατά του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Ηλία Τσέλιγκα, απαντούν οι 13 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της δημοτικού συμβουλίου Βόλου, στην ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε χθες ο Γ.Γ., απαντώντας στις καταγγελίες τους, ότι «κάνει πλάτες» σε παρανομίες της δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ανταπαντώντας στον εκτελούντα χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οι σύμβουλοι, κ.κ. Ελ. Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ιασ. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Ματ.

Δραμητινός, Φ. Κοκκινάκη, Ι. Μολοχίδης, Ν. Οικονόμου, Φ. Λαμπρινίδης, Ν. Στόικος, Α. Παπατόλιας, Θ. Διαμαντένιας, Ι. Λαΐνας και Α. Καλυβιώτης, σημειώνουν:

«Ο κ. Τσέλιγκας αποφάσισε επιτέλους να αφαιρέσει το προσωπείο του αντικειμενικού υπηρεσιακού παράγοντα και να εμφανίσει το πρόσωπο του πολιτευόμενου κρατικού στελέχους. Φαίνεται μάλιστα πως ήδη εξασφάλισε και επικοινωνιακούς «σπόνσορες», που ανέλαβαν να του προσφέρουν απλόχερη προβολή. Οι «φίλοι» άλλωστε στα δύσκολα φαίνονται. Μαζί λοιπόν με τις ευχές μας για καλές γιορτές, του ευχόμαστε και καλή σταδιοδρομία στο νέο του ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα