Βόλος: Εγκαινιάστηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Στεφανοβικείου

14:37 21/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή τα εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρουσία πολλών εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

Το νέο ιατρείο που στεγάζεται στον ανακαινισμένο ισόγειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος Στεφανοβικείου, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Με τις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες (τοιχοποιίες , επιχρίσματα, χρωματισμοί) και διαμορφώθηκε ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος που διαθέτει εξεταστήριο, αίθουσα αναμονής και χώρους

υγιεινής και είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα ιατρικά υλικά και μηχανήματα..

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριος Νασίκας «Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη οικογένεια και ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η λειτουργία του ιατρείου, που θα αποτελεί χώρο μέριμνας και φροντίδας των κατοίκων της περιοχής κα όχι μόνο. Εγκαινιάζεται μία ακόμη προσπάθεια και μάλιστα σε τέτοιες εποχές οικονομικής κρίσης να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στο συνάνθρωπο μας, προσφέροντας βοήθεια στην πολυτιμότερη ανάγκη του, την φροντίδα της υγεία. Ο χώρος του ιατρείου είναι ένας χώρος που υλοποιήθηκε στο ακέραιο και με πολύ αγάπη».

Στην τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων – ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Νέστορας Αντωνίου, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας κ.κ. Βασίλης Χατζόπουλος και Κίτσιος Γεώργιος, κ.α.

The post Βόλος: Εγκαινιάστηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Στεφανοβικείου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα