Βόλος: Δεύτερη τεχνητή αναβολή του δημοτικού συμβουλίου για τον Βιολογικό

14:13 24/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναβλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με θέμα την συζήτηση για τα μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και τη διαφύλαξη του Δημόσιου – Δημοτικού χαρακτήρα του, καθώς οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν έδωσαν και πάλι το παρών. Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας, που προσήλθαν για να διεξαχθεί η συνεδρίαση κάνουν λόγο για τεχνητή έλλειψη απαρτίας από την πλευρά της πλειοψηφίας, ενώ η εξέλιξη αυτή ήταν, λίγο – πολύ, αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί

για τις 11 το πρωί και στην αίθουσα παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών, εκπρόσωποι εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ και πολίτες, οι οποίοι ανάρτησαν πανό που έγραφε «Όχι στη μόλυνση του Παγασητικού, όχι στο ξεπούλημα του Βιολογικού».

Ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Μουλάς και ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση, απούσας της ομάδας πλειοψηφίας και επικαλούμενοι έλλειψης απαρτίας αποχώρησαν.

Όπως είπε ο κ. Πατσιαντάς, η συνεδρίαση θα γίνει την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, ενώ σημείωσε: «να είστε σε ετοιμότητα και πολίτες κι εργαζόμενοι ώστε να μην περάσουν τα σχέδιά τους για ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα