Βόλος: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο

15:20 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αντιεξουσιαστές/τριες» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, το βράδυ της Τετάρτης, εναντίον του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων, κ. Στάθη Τσοτσορού και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γιώργου Σταμπουλή, κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρώτου, στο Τμήμα Χωροταξίας του Πανεπιστημίου, στο Βόλο, στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η ανάληψη της ευθύνης έγινε με ανάρτηση στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, στην οποία εξηγούνται οι λόγοι που τους οδήγησαν να επιτεθούν με μπογιές και σπρέι.

Αφού

γίνεται ξεχωριστή, προσωπική αναφορά στον κ. Τσοτσορό, τον κ. Σταμπουλή, αλλά και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Πετράκο, η ανάρτηση καταλήγει με τα εξής:

«Μιας και έχουν ήδη αρχίσει οι φωνές των αγανακτισμένων δημοκρατών να μιλούν περί φασιστικών ενεργειών και άλλα τέτοια ωραία, έχουμε να πούμε πως έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να μην αφήσουμε ήσυχο κανένα καθίκι που παίζει με τις ζωές μας, είτε είναι καθηγητής, είτε είναι πρύτανης, είτε με οποιοδήποτε τρόπο έχει πάρει θέση στο πλευρό των αφεντικών. Και έχουμε αρκετή τρέλα για να το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα