Τζανακόπουλος: «Η χώρα ανακάμπτει»

10:01 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Διαμορφώνεται η εικόνα μιας οικονομίας, που αντιστοιχεί σε μια χώρα που ανακάμπτει» δήλωσε από την Καλαμάτα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημειώνοντας παράλληλα πως «βαδίζουμε με συντεταγμένο τρόπο προς το τέλος της σκληρής περιόδου των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018».

«Η χώρα πατάει γερά στα πόδια της, η οικονομία ανακάμπτει και παίρνουν απτή μορφή τα αποτελέσματα της στρατηγικής την οποία περιγράψαμε στον ελληνικό λαό, την ενέκρινε στις κάλπες του

Σεπτεμβρίου του 2015 και εφεξής υλοποιούμε. Αναλάβαμε μια μεγάλη ευθύνη. Ένα εγχείρημα με δυσκολίες που δεν συνάντησε καμία άλλη κυβέρνηση στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια έξω από τα μνημόνια και την ασφυκτική επιτροπεία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο “REX” της Καλαμάτας.

Εξάλλου, αναφορά για τις πλημμυροπαθείς επιχειρήσεις της Καλαμάτας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, και να ολοκληρωθεί η καταβολή των αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, που πλημμύρησαν στις 7 Σεπτέμβρη του 2016 και πολλές είναι πλέον αντιμέτωπες με το φάσμα της οικονομικής καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα