Τσίπρας: Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς επιδιώκουν την ανωμαλία

23:05 23/4/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Είναι καιρός να τελειώνουν τα ψέματα, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να αλλάξουμε τα δεδομένα και να δούμε την αλήθεια κατάματα, ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης από την Ιεράπετρα, ο Αλέξης Τσίπρας.Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκουν την ανωμαλία, ενώ ανέφερε ότι ο άξονας των μνημονίων διεμβολίζει την ίδια τη δημοκρατία.

Οι επικείμενες εκλογές δεν είναι και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνουν μια πασαρέλα βλακείας, ψεύδους, και συκοφαντίας, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «μια επίδειξη των δυνατοτήτων που έχει ο θηριώδης μηχανισμός των δυνάμεων του μνημονίου στην απάτη, στο μοντάζ, στη διαστρέβλωση, στην κατασκευή μιας τεχνητής πραγματικότητας, στην παραγωγή και αναπαραγωγή κλίματος ανωμαλίας.

Η Κρήτη θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή, τόνισε ο κ. Τσίπρας και μίλησε για μεγάλες φιλοδοξίες «να ανοίξουμε πόρτες και παράθυρα στον ήλιο μιας νέας Ελλάδας».

Έκανε λόγο για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας της Αριστεράς» προσθέτοντας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να καθίσουν στο σκαμνί όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της οικειοποίησης των τραπεζών από τους ίδιους ανθρώπους που τις οδήγησαν στην πτώχευση.

Σε αυτές τις εκλογές «έχουμε τρεις κάλπες αλλά μια επιλογή. Να νικήσουμε. Να σταματήσουμε τη καταστροφή. Να γυρίσουμε σελίδα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
------------------------------------------------------------

Την πολιτική ανωμαλία εκφράζει εκείνος που προσπαθεί να υπονομεύσει τη σταθερότητα στη χώρα του που ανακάμπτει και παραληρεί επειδή δεν τα καταφέρνει, σχολίασε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις ΕΡΤ