Τριμερής για την καταβολή δεδουλευμένων στον «Τίμιο Σταυρό»

16:26 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων στην ιδιωτική κλινική «Τίμιος Σταυρός» σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων ιδιωτικής Υγείας Πειραιά.

Όπως αναφέρει το συνδικάτο: «Την Πέμπτη 9-6-2016 πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση του συνδικάτου εργαζομένων ιδιωτικής υγείας Πειραιά, υπουργείου Εργασίας και εργοδοσίας της Γενικής Κλινικής «Τίμιος Σταυρός» στο Αιγάλεω

με αντικείμενο συζήτησης την μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και αποζημιώσεων.
Για άλλη μια φορά η εργοδοσία αρνήθηκε να δεσμευτεί για την εξόφληση των δεδουλευμένων συνδέοντας την εξόφλησή τους με την καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς αυτήν».

Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι: «Μετά από πίεση του συνδικάτου μαζί με την παρουσία των εργαζομένων της κλινικής αποσπάσαμε δέσμευση να καταβάλλει η εργοδοσία στο υπουργείο μέχρι τέλος του μήνα μισθολογικές καταστάσεις για κάθε εργαζόμενο όπου θα φαίνεται το ποσό των οφειλόμενων και της αποζημίωσης της απόλυσης, καθώς και νέα συνάντηση αμέσως μετά όπου θα συζητηθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης.

Απαιτούμε από το υπουργείο να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να πάψει η εργοδοτική αναλγησία, ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ στην μη καταβολή των δεδουλευμένων.
Οι εργαζόμενοι της κλινικής συσπειρωμένοι στο σωματείο τους είναι οι μόνοι εγγυητές για την οριστική λύση των προβλημάτων τους. Δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλος».

Φωτο:

Keywords
Τυχαία Θέματα