Τρίκαλα: Τίτλος-διάκριση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

17:42 26/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor αναγνωρίστηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς που προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες.

Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται σε επιχειρήσεις του κλάδου φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ίδιους τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους

κατέχοντες, δε, του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια αλλά και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες τους. Να σημειωθεί ότι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών είναι ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα Μουσεία στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με τη συγκεκριμένη διάκριση. Ο δε, διευθυντής του Μουσείου Νίκος Πάλλας, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι “πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση, αφενός γιατί επιβραβεύει με τον καλύτερο και αντικειμενικότερο τρόπο μια προσπάθεια αρκετών χρόνων, αφετέρου επειδή η επιβράβευση προέρχεται από τους πλέον αρμόδιους να μας κρίνουν, δηλαδή τους επισκέπτες μας…”.

The post Τρίκαλα: Τίτλος-διάκριση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα