Τρίκαλα: Τετραήμερο προβολών του Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

19:42 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις παραγωγές που βραβεύτηκαν στο φετινό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας θα προβάλλει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Το Φεστιβάλ Δράμας σταθμεύει για μία ακόμη φορά στα Τρίκαλα, στο περιθώριο της περιοδείας που πραγματοποιεί τόσο στην Ελλάδα

όσο και στο εξωτερικό. Νικητής της φετινής διοργάνωσης με τον “Χρυσό Διόνυσο” ήταν ο Αλέξανδρος Μαραγκός για τον “Κύβο”, ενώ τον “Αργυρό Διόνυσο” απέσπασε ο Ντίνος Παναγόκος για το “Νανούρισμα της Μαρίας”. Το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κατέγραψε ρεκόρ αιτήσεων συμμετοχής, με 209 συνολικά αιτήσεις και με τελική επιλογή 62 ταινίες που διεκδίκησαν τα βραβεία του Φεστιβάλ, ανάμεσά τους έξι ντοκιμαντέρ και δύο animation. Το ραντεβού με τις ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ Δράμας ξεκινά για τους Τρικαλινούς λάτρεις του είδους την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου (9.30 μ.μ.) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (8 μ.μ.), ενώ συνεχίζει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου(8 μ.μ.) και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (9.30 μ.μ.), με τις προβολές να φιλοξενούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου και με είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα