Τρίκαλα: Σελίδα στο facebook αναστάτωσε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

14:06 29/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την επωνυμία «Σύριζα Φαρκαδόνας» υποχρέωσε τα στελέχη της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσουν ανακοίνωση αποποίησης κάθε σχέσης με τη σελίδα.

Ο σχετικός λογαριασμός της σελίδας πλέον έχει καταργηθεί, αφού προηγουμένως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ανακοίνωση, της οποίας προηγήθηκαν σχετικές συστάσεις προς τους διαχειριστές της σελίδας.

Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε σελίδα στο facebook με την ονομασία «Σύριζα Φαρκαδόνας», μέσω της οποίας εκφράζονταν θέσεις, κρίσεις και επικρίσεις για θεσμικούς παράγοντες της περιοχής (δήμαρχο, Δημοτική Αρχή, κ.λπ.). Η Ν.Ε. έκανε συστάσεις στους διαχειριστές της σελίδας, εκτιμώντας ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν δεν είναι πρέπουες, οι διαχειριστές φάνηκε πρόσκαιρα να τις αγνοούν, ωστόσο μετά την σχετική ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, η σελίδα κατέβηκε.

Στην ανακοίνωση της Ν.Ε. αναφέρονται τα εξής:

«Η εμφανιζόμενη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα «Σύριζα Φαρκαδόνας» δεν δημιουργήθηκε και δεν αντιπροσωπεύει τη ΝΕ Τρικάλων και την οργάνωση Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σχόλια και οι αναφορές σε πρόσωπα και θεσμικούς φορείς δεν εκφράζουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που εμείς πρεσβεύουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα