Τρίκαλα: Ένστολα αιτήματα στην πανελλαδική διαμαρτυρία

20:42 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δυναμικό παρών στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα έδωσαν και οι Τρικαλινοί αστυνομικοί, μεταβαίνοντας στην πρωτεύουσα με λεωφορείο.

Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων ένωσαν τη φωνή αντίστασης με συναδέλφους τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας για διεκδίκηση αιτημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα. “Η ασφαλής εργασία, με όχι εξαθλιωμένους -οικονομικά-

αστυνομικούς και με εξοπλισμό που θα μας προστατεύει στην εκτέλεση των καθηκόντων μας, σημαίνει και ασφάλεια στον πολίτη και το κράτος…”, δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο πρόεδρος της Τρικαλινής Ένωσης των Αστυνομικών Γιάννης Αναγνώστου. Κοινά αιτήματα των Ομοσπονδιών των ενστόλων αποτελούν η έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του Ασφαλιστικού Νόμου όπως και ζητήματα θεσμικού χαρακτήρα, καθώς και η πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας βάσει των δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί. Επί τάπητος τίθενται, επίσης, θέματα προσλήψεων όπου αυτές απαιτούνται, όπως και ο τερματισμός των περικοπών δαπανών στα Σώματα Ασφαλείας και η κατάργηση των όποιων επιζήμιων, για τους ένστολους, ρυθμίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα