Τρίκαλα: Απογραφή για 1.800 και πλέον δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων

20:00 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων προχωρά από την Τετάρτη 1η Ιουνίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων.

Πρόκειται για την ετήσια προβλεπόμενη διαδικασία που γίνεται για τη διασταύρωση των στοιχείων των πολιτών που λαμβάνουν κάθε είδους προνοιακά επιδόματα,

όπως τετραπληγικών-παραπληγικών, βαρέων νοσημάτων, απροστάτευτων παιδιών, κίνησης, τυφλότητας, κωφών-βαρήκοων ατόμων και άλλων. Η διαδικασία, η οποία αφορά για το Νομό Τρικάλων περισσότερους από 1.800 πολίτες, θα διαρκέσει έως και τις 30 Αυγούστου, με την αρμόδια Υπηρεσία να επισημαίνει ότι απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, καταθέτοντας σχετικά δικαιολογητικά (ταυτότητα, εκκαθαριστικό Εφορίας οικονομικού έτους 2016) ή τα αντίστοιχα έγγραφα εάν προσέλθει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του δικαιούχου, λόγω αδυναμίας μετακίνησης ή άλλου κωλύματος του τελευταίου. Τονίζεται, δε, ότι οι δικαιούχοι των επιδομάτων υποχρεούνται μία φορά το χρόνο, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στο ίδιο χρονικό διάστημα, να προσέρχονται στην Υπηρεσία μας, αφού σε περίπτωση μη προσέλευσης δεν θα λαμβάνουν το επίδομα.

The post Τρίκαλα: Απογραφή για 1.800 και πλέον δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα