Τρεις προτεραιότητες του Δ. Ιωαννιτών τέθηκαν στον Πρωθυπουργό

09:23 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρία μεγάλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αεροδρόμιο, τη Λίμνη και την ολοκλήρωση του τμήματος Ιωάννινα- Κακαβιά, τέθηκαν από το Δήμαρχο Ιωαννίνων, στη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας την Τρίτη, μετά τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού.
Σε ότι αφορά το αεροδρόμιο, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του, εφόσον είχε προηγηθεί η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τα καύσιμα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις προοπτικές ανάπτυξης αλλά και τη γεωστρατηγική σημασία που έχει για τη χώρα η αναβάθμισή του.

Για τα θέματα της Λίμνης ο κ. Μπέγκας

ζήτησε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού ώστε να ολοκληρωθεί και να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα, ενώ έθεσε και το ζήτημα της ολοκλήρωσης της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού.
Τέλος και σε ότι αφορά το τμήμα Ιωάννινα-Κακαβιά της Ιόνιας οδού ο κ. Μπέγκας εξήγησε τη σημασία που έχει για την περιοχή και όχι μόνο, η ολοκλήρωσή της, ενώ παράλληλα ζήτησε να εξεταστεί τόσο η βελτίωση του κόμβου εισόδου της πόλης από Ιόνια και Εγνατία όσο και η πιθανότητα κατασκευής και μιας δεύτερης εισόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα