Τραμπ: Να μην ετοιμάζεται ο Κόμεϊ για αποκαλύψεις – Στον αέρα τα briefing

20:57 12/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες μόλις μέρες μετά την απόλυση του διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με ακύρωση των καθιερωμένων ενημερώσεων του Τύπου από τον Λευκό Οίκο, ενώ δημοσίως προειδοποίησε τον Κόμεϊ, να μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Καλύτερα να μην αρχίσει τις διαρροές ελπίζοντας ότι υπάρχουν αρχεία των συνομιλιών μας», αναφέρει σε ανάρτηση του ο αμερικανός πρόεδρος υπενθυμίζοντας ότι σε τρεις συναντήσεις ο Κόμεϊ διαβεβαίωσε τον Ντόναλντ Τραμπ

ότι το FBI
δεν κινεί έρευνα σε βάρος του.

AP Photo

Δύο έρευνες διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Κογκρέσο προκειμένου να προσδιοριστεί αν υπήρξε συνωμοσία με τη Ρωσία προκειμένου να ευνοηθεί η υποψηφιότητα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών σε βάρος της Δημοκρατικής αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον.

…Maybe the best thing to do would be to cancel all future "press briefings" and hand out written responses for the sake of accuracy???

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Μέσω του αγαπημένου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παγώσει η καθιερωμένη ενημέρωση δημοσιογράφων.

«Ίσως το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να ακυρώσω όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις Τύπου και να δίνω γραπτές απαντήσεις προς χάρην της ορθότητας».

«Ως πολύ ενεργός πρόεδρος με πολλές υποχρεώσεις, είναι αδύνατο για τους αναπληρωτές μου να στέκονται μπροστά στο βήμα και να απαντούν με πλήρη ακρίβεια», έγραψε ο Τραμπ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετική είδηση:Η παραδοχή του Τραμπ για τον Τζέιμς Κόμεϊ

Σχετική είδηση:Ντόναλντ Τραμπ: «Φιγουρατζής» ο Τζέιμς Κόμεϊ

Σχετική είδηση:Σοκ και αναταραχή από την ξαφνική απόλυση του διευθυντή του FBI

Keywords
Τυχαία Θέματα