Το Παρίσι γνωρίζει τον αγροτουρισμό σε Όλυμπο και Κίσσαβο

17:29 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε επίσημη παρουσίαση αφιερωμένη αποκλειστικά στον ελληνικό αγροτουρισμό στο Παρίσι, συμμετέχει το ΔΙΚΤΥΟ τουριστικών επιχειρήσεων περιοχής Ολύμπου – Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ.) με δύο μέλη του, τον ξενώνα Ηώς στη Σκήτη και το online tour operator 1000 colours.
Η παρουσίαση διοργανώνεται από το δίκτυο προβολής παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων Guest Inn σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ

Γαλλίας αύριο Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο Ελληνικό Προξενείο του Παρισιού, στην αίθουσα Maison de la Grece.

Προσκεκλημένοι είναι εξήντα πέντε (65) Γάλλοι tour operators, δημοσιογράφοι, bloggers και εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία, στους οποίους θα παρουσιαστούν αγροτουριστικά καταλύματα όλης της Ελλάδας, μέλη του γαλλόφωνου δικτύου Guest Inn Ελλάδας, καθώς και οι παράλληλες εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Οι επιχειρήσεις ξενώνας Ηώς και 1000 Colours ένωσαν από πέρσι τις δυνάμεις τους ώστε να μπορούν να προσφέρουν οργανωμένες και στοχευμένες υπηρεσίες αγροτουρισμού στους επισκέπτες τους, μέσω του κοινού ονόματος «Παραδοσιακός Ξενώνας Ηώς». Η επιτυχία της συνεργασίας τους, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της δικτύωσης καθώς ο Παραδοσιακός Ξενώνας Ηώς είναι ο μοναδικός ξενώνας, που θα έχει παρουσία στην εκδήλωση, από όλη τη Θεσσαλία.

Οι συμμετέχοντες είναι οι Στέλιος Ιωαννίδης και Μαρία Θεοδοσίου, οι οποίοι στην δεκάλεπτη παρουσίαση τους θα προσπαθήσουν εκτός από το να παρουσιάσουν τις δυνατότητες της περιοχής μας στον αγροτουρισμό αλλά και να εξηγήσουν τη σπουδαιότητα της συνέργειας ενός συνόλου τουριστικών επιχειρήσεων, στην προσφορά ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων και συνεπώς στην καλύτερη ανάδειξη της περιοχής.
Η Γαλλία, όπως έχει ειπωθεί, είναι μία από τις δυναμικότερα ανερχόμενες αγορές στον εναλλακτικό τουρισμό με σημαντική αγοραστική δύναμη, γι’ αυτό έχουν προβλεφθεί Β2Β επαφές των συμμετεχόντων με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους για την πληρέστερη ενημέρωσή τους. Φυσικά η γαστρονομία είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αυθεντικών διακοπών γι’ αυτό ο Στέλιος και η Μαρία έχουν πάρει στις βαλίτσες τους τοπικά προϊόντα της περιοχής για να τρατάρουν του συμμετέχοντες, λίγο από Θεσσαλία. Μότο τους: Authenticity, my destination!

Keywords
Τυχαία Θέματα