Το Επιμελητήριο Σερρών βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

10:13 4/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας παιδιά μελών του βράβευσε το Επιμελητήριο Σερρών, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του. Κατά την εκδήλωση τονίστηκε η αναγκαιότητα να παραμείνουν οι νέοι στην χώρα μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Μέγκλας παρουσίασε ενδεικτικές δράσεις, ενέργειες και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε,

συνεχάρη τους νέους για την επιτυχία τους και τους παρότρυνε να συμβάλλουν στην οικονομική και εν γένει ανάπτυξη της περιοχής , με την επιστημονική γνώση που θα κατακτήσουν κατά τη φοιτητική τους ζωή, αλλά και με την εργατικότητά τους.

Ο κ. Μέγκλας παρέδωσε στους επιτυχόντες από ένα αναμνηστικό έπαινο, το οποίο συνοδεύονταν από χρηματική χορηγία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ο Βουλευτής Σερρών, Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), Σπύρος Μάμαλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα