Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα στη Θεσσαλονίκη

10:40 15/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 34 χρόνων από τη μονομερή ανακήρυξη του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου (στις 15 Νοεμβρίου 1983).

– Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (ΠΕΟΦ) Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (με ομιλητές τον ε.α αντισυνταγματάρχη και συγγραφέα, Σάββα Καλεντερίδη και τον Διοικητή της Παμμακεδονικής

Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδας -Αυστραλίας, Μιχάλη Χρυσανθόπουλο). Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με πορεία διαμαρτυρίας προς το τουρκικό προξενείο στις 19:45 της ίδιας ημέρας.

-Νωρίτερα στις 17:00, μέλη των φοιτητικών παρατάξεων Κυπρίων « Πρωτοπορία» και «Αναγέννηση », έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, με πρόθεση να κάνουν πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο.

-Φοιτητές, μέλη της δημοκρατικής φοιτητικής παράταξης «Προοδευτική » έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο.

Στο μεταξύ, πιστοί στο ραντεβού τους, όπως κάθε απόγευμα Τετάρτης, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, θα συγκεντρωθούν στα Δικαστήρια της πόλης στις 15:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα