Τα μέλη της Φιλαδελφίας Κομοτηνής παρουσίασαν τα προϊόντα τους

01:28 27/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

‘Eδωσαν για άλλη μια φορά το παράδειγμα συνεργασίας τα μέλη της Φιλαδελφίας Κομοτηνής τα οποία εξέθεσαν και πούλησαν τα προϊόντα τους στο άλσος πάρκο της Αγ. Παρασκευής εν ‘όψη της εορτής της πολιούχου της πόλεως Αγ. Παρασκευής.

Για την συνεργατικότητα της Φιλαδελφίας μίλησε στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο υπεύθυνος συντονιστής της Μανώλης Κιουτσούκης.

Ο κ Κιουτσούκης τόνισε ότι τα μέλη της Φιλαδελφίας Κομοτηνής άρχισαν να αυτοοργανώνονται κι έχουν εκλέξει προεδρείο.

lang="el-GR">Όπως εξήγησε ο κ Κιουτσούκης στη Φιλαδελφία υπάρχουν οι ομάδες ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ -Ο Διπλανός μου δημιουργεί, η ομάδα “ΜΗ το ΠΕΤΑΣ φέρτο σε ΜΑΣ” (η οποία συγκεντρώνει τηγανέλαια του σπιτιού, η ομάδα “Το Παλιό σου Καινούργιο μου” κ.α..

Μέσα στην Φιλαδελφία αναπτύσσετε επίσης η συνεργατική επιχειρηματικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη, η οικονομία. Στους κόλπους της Φιλαδελφίας δημιουργούν , εκθέτουν και πουλούν τα προϊόντα τους παραγωγοί, τα καλλιτεχνήματά τους οι καλλιτέχνες, τα μεταποιημένα προϊόντα τους τοπικές επιχειρήσεις. Πίνακες ζωγραφικής, γλυκά του κουταλιού, ξυλόγλυπτα, μαρμελάδες κ.α παράγονται και προωθούνται μέσα από την Φιλαδελφία.

Τέλος αξίζει αν σημειωθεί ότι η 1η Ιουλίου έχει ορισθεί ως διεθνή συνεταιριστική ημέρα από τον ΟΗΕ.

Το σύνθημα είναι Κανένας αν μην μείνει απ έξω. Με τον συνεταιρισμό χτυπιέται η ανισότητα. Όχι στην ανισότητα όχι στο περιθώριο.

Στη φωτό ο Μανώλης Κιουτσούκης συντονιστής της Φιλαδελφίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > ΕΡΤ
Φιλαδελφίας Κομοτηνής,filadelfias komotinis