ΣΥΡΙΖΑ: «Πικρό ποτήρι” για ΝΔ τα κλειστά χειρουργεία

11:29 12/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Πικρό το “ποτήρι της αλήθειας” για τα κλειστά χειρουργεία του νοσοκομείου», επισημαίνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου,
Αναλυτικότερα η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Πολύ “πικρό ποτήρι” για την ΝΟΔΕ Ζακύνθου της ΝΔ, αποδεικνύεται πράγματι η αποκάλυψη του άθλιου μικροπολιτικού παιχνιδιού που στήθηκε με την πολύμηνη μη λειτουργία των χειρουργείων

του νοσοκομείου μας.

Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν ολόκληρη πλέον η κοινωνία μας γνωρίζει ότι στην πολύμηνη υγειονομική τρομοκρατία και ομηρία που υπέστη καθώς και στην απαξίωση του νοσοκομείου μας, πρωτοστάτησαν με ανεκδιήγητους ισχυρισμούς τα πρωτοκλασάτα στελέχη της στο νοσοκομείο.

Και ότι αυτά τα στελέχη της ΝΔ δεν περιορίστηκαν μόνο σε ισχυρισμούς άλλα και στην ουσιαστική παρεμπόδιση της επαναλειτουργίας των χειρουργείων, όταν αυτά είχαν πλέον επαναπιστοποιηθεί.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσουν “παράνομη πράξη” την επαναλειτουργία τους με την παρέμβαση του αν. υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη.

Και σήμερα μετά την τεκμηριωμένη ετυμηγορία των πορισμάτων του διοικητικού ελέγχου, το μόνο που απομένει πλέον είναι η αγωνιώδης και φαιδρή απόπειρα της ΝΟΔΕ να καταγγείλει για μια ακόμα φορά τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ιστορία απλά να θυμίσουμε, ότι ο βουλευτής Ζακύνθου και υπουργός δικαιοσύνης ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο το άθλιο και ιδιοτελές παιχνίδι που είχε στηθεί με αφορμή τον θάνατο της άτυχης συμπολίτισσας μας και το κλείσιμο των χειρουργείων

Τελικά, κύριοι της ΝΟΔΕ της ΝΔ , για το καλό του κόμματος σας ,αλλά και του Νησιού, ίσως δεν θα έπρεπε να εγκλωβίζεστε στην υπεράσπιση 1-2 στελεχών σας στο Νοσοκομείο , διότι η υπόθεση των ευθυνών καθόλου δεν έχει τελειώσει.

Όσο για την αναφορά σας, ότι δήθεν «στο νοσοκομείο ύστερα από όλα αυτά δεν έχει επανέλθει η ομαλότητα «, μόνο ως αμετανόητη κινδυνολογία την αντιλαμβάνονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.

Το Νοσοκομείο κ.κ. της ΝΟΔΕ της ΝΔ λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ πλέον. Καλά θα κάνετε να σταματήσετε την κινδυνολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα