Συντονίζονται οι εργαζόμενοι στην κινητή τηλεφωνία

22:06 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε σύσταση επιτροπής αλληλεγγύης, μπροστά και στις κινητοποιήσεις που έχουν, προχωρούν τα σωματεία εργαζομένων στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Wind, Cyta Hellas,Nokia, κάνουν γνωστό με ανακοίνωσή τους, ότι «συμμετέχουν στο Συντονισμό Σωματείων και Εργαζομένων στις τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία, βρίσκονται σε αγωνιστική δραστηριοποίηση για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και την υπογραφή επιχειρησιακών

συλλογικών συμβάσεων με βάση τις ανάγκες μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις σε κοντινές ημερομηνίες ώστε να εντείνουμε την πίεση προς την εργοδοσία και να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις στον κλάδο».

Συνεχίζοντας αναφέρουν πως: «Το προσεχές διάστημα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω απεργιακές κινητοποιήσεις για τις οποίες χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων:

· Τρίτη31/1/17, Στάση Εργασίας στη Nokia

· Τετάρτη 1/2/17, Στάση Εργασίας 3μμ-5μμ στη Cyta

· Πέμπτη 2/2/17, 24ωρη απεργία στη Wind

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην επιτροπή αλληλεγγύης για να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις, να συνδέσουμε και να στηρίξουμε τους αγώνες μας με τον πιο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο. Σας καλούμε στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει στις 25/01/2016, ώρα 6μμ, στο ΕΚΑ».

Keywords
Αναζητήσεις
kiniti tilefonia
Τυχαία Θέματα