Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Σώρρα στη Δυτική Ελλάδα

12:57 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες μέρες μετά το διάγγελμα – μανιφέστο μέσω του Διαδικτύου ο Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε -αυτή τη φορά με επιστολή του – σε τηλεοπτικό κανάλι.

Υποστήριξε πως είναι αθώος και ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον στηρίζουν. Προς το παρόν όμως τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του καταζητούνται.

Οκτώ μέρες τώρα η Αστυνομία τον αναζητά παντού και περιμένει το «μοιραίο λάθος» του. Φυσικά οι έρευνες γίνονται και στην Πάτρα, τόπο καταγωγής του, και μέρος

όπου ζουν μέλη της οικογένειάς του. Επίσης έρευνες γίνονται στο Ρίο, τη βιομηχανική ζώνη, την Κάτω Αχαΐα και το Αίγιο.

Η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας φαίνεται να έχει πιστούς οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι μέχρι και πορείες συμπαράστασης έκαναν, μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τον κόσμο, σε Πάτρα και Αγρίνιο για τον αρχηγό τους.

Αξιολογούνται τα ηλεκτρονικά ίχνη του βίντεο όπως αυτά αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι έρευνες εστιάζονται φυσικά και στον περίγυρό του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Στις 5 Απρίλη έχει οριστεί να εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας η αίτηση αναστολής κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα