Συνέχιση αποχής από την αξιολόγηση προτείνει η ΑΔΕΔΥ Λάρισας

18:48 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση απευθύνει το ν.τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, ευθυγραμμιζόμενο πλήρως με τις αποφάσεις που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με τροπολογία που κατέθεσε η κ. Γεροβασίλη, αιφνιδιαστικά στη Βουλή,

σε άσχετο νομοσχέδιο, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση, αφού δεν δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης, – επειδή συμμετέχουν στην απεργία –αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- να συμμετέχουν στις κρίσεις των προϊσταμένων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μπροστά στην νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, μετά την κατάθεση της τροπολογίας, αποφάσισε ο μ ό φ ω ν α τα εξής:
Καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση.
Καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να πραγματοποιήσουν Συσκέψεις και Γενικές Συνελεύσεις, όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι η συνέχιση της Απεργίας – Αποχής από την αξιολόγηση. Στις Συνελεύσεις αυτές θα συμμετέχουν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Γενικού Συμβουλίου. Συγκαλεί σύσκεψη Ομοσπονδιών την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 11:00πμ στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 10). Θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας από τη Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα