Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – στελεχών από το Μητρώο της ΝΔ

15:52 17/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η επόμενη μέρα για την πατρίδα θα είναι μια μέρα δύσκολη, με μεγάλες προκλήσεις. Και θα χρειαστούμε πολλούς νέους ανθρώπους για να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε 32 στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από τη διαδικασία του Μητρώου αξιολόγησης στελεχών της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως σέβεται και τιμά απεριόριστα τα παλιά στελέχη της ΝΔ που έχουν δώσει μεγάλο αγώνα για την παράταξη και στάθηκαν κοντά της, όχι μόνο στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές του κόμματος.

«Πιστεύω, ότι με την προσπάθεια

του μητρώου στελεχών, σπάμε όλες αυτές τις καχυποψίες και όλα αυτά τα ταμπού και τα στερεότυπα τα οποία συνοδεύουν την πολιτική δράση μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό το οποίο έχουμε πετύχει. Έχουμε, ήδη, περάσει από διαδικασία αξιολόγησης 1.500 στελέχη και το μητρώο δεν σταματάει. Είναι μια δυναμική διαδικασία η οποία διευρύνεται διαρκώς. Και πρέπει να σας πω ότι και οι ανάγκες μας σε στελεχιακό δυναμικό -είτε μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως να εκτεθούν πολιτικά, είτε μιλάμε για τεχνοκράτες, είτε μιλάμε για πολιτικά στελέχη τα οποία θα βοηθήσουν αυτήν τη συλλογική μας προσπάθεια- δεν έχουν ταβάνι» επεσήμανε και υπογράμμισε πως η αποχή από τα κοινά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση, άλλοθι για κάποιους, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν έχουν κάτι να συνεισφέρουν.

«Χρειαζόμαστε μια μεγάλη δημοκρατική επανάσταση νομιμοποίησης. Χρειαζόμαστε να ξαναβρούμε τον πυρήνα της αίσθησης του τι σημαίνει να συμμετέχει κανείς στα κοινά. Και θεωρώ ότι, με το μητρώο, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την προσπάθεια», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα