Σύλληψη αλλοδαπών για ασέλγεια σε βάρος 23χρονης στη Θεσσαλονίκη

16:54 3/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι ασέλγησαν σε 23χρονη φοιτήτρια και λήστεψαν αυτήν και τον 20χρονο φίλο της την ώρα που επέστρεφαν από πάρτι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η καταγγελία ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι πλησίασαν την νεαρή και τον φίλο της, κι αφού τους λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας -αρπάζοντας 30 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα- στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ερεύνησαν σπίτι στο κέντρο της πόλης, προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών εξ αυτών-δύο Σύρων κι ενός Αλγερινού- στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

Παράλληλα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι κατείχαν, από κοινού με τέσσερα ακόμη άτομα που επίσης συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα, περί τα δύο κιλά χασίς.

Σε ό,τι αφορά τους τέσσερις συγκατηγορούμενούς τους, πρόκειται για υπηκόους Αλγερίας και Συρίας, εκτός από τον τελευταίο που φέρεται να κατάγεται από τη Δυτική Σαχάρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι επτά συλληφθέντες είναι από 16 έως 44 ετών.

Τα κατασχεθέντα ναρκωτικά, συνολικού βάρους 1 κιλού και 962,9 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου, κατά την αστυνομική έφοδο βρίσκονταν τα εμπλεκόμενα στην καταγγελία άτομα.

Από τον ίδιο χώρο, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επιπλέον δύο ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.670 ευρώ, 11 κινητά τηλέφωνα και οκτώ κάρτες sim, χρυσαφικά και κοσμήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται, αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους 3.550 ευρώ, κι ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά έγγραφα ημεδαπού.

Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα