Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

11:40 16/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίστηκαν για σήμερα σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Από τις 9 το πρωί εργαζόμενοι των ΟΤΑ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο του δήμου Θερμαϊκού, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη ανάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας σε ιδιώτη. Σημειώνεται ότι η ΠΟΕΟΤΑ

προκήρυξε στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Εξάλλου, νωρίς το πρωί μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων σχολείων της Θέρμης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το 2ο ΓΕΛ Μίκρας για τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Εκδήλωση συμπαράστασης απέναντι στα άτομα που εκδικάζονται για πράξεις που έλαβαν χώρα το 2013 στις Καρυές του Αγίου Όρους πραγματοποίησαν στις 9 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η Πρωτοβουλία Συλλόγου Αγ. Ιωάννης, Φίλοι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου και Πατριωτικός Εθνικιστικός Σύλλογος Ιερός Λόχος. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Τέλος, συνταξιούχοι συγκεντρώνονται μπροστά από το ΙΚΑ της Αριστοτέλους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στις συντάξεις τους και να μοιράσουν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα