Στο αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη καλεί η ΛΑΕ

17:36 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσυγκέντρωση στις 5.30 αύριο το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας, πραγματοποιεί η ΛΑΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δίνουμε όλες και όλοι δυναμικό «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο

9 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που στη συντριπτική πλειονότητά της η κοινωνία βυθίζεται στη φτώχεια, την εξαθλίωση και την απόγνωση, ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει για πολλοστή φορά να «ρίξει στάχτη στα μάτια» του λαού και φυσικά, της νεολαίας. Ο κ. Αλ. Τσίπρας, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, αναμένεται να κάνει λόγο για δήθεν δίκαιη ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία. Στην πραγματικότητα, όμως, μετά το πιο βάρβαρο, το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε και εφαρμόζει, καθώς και το πρόσφατο, οδυνηρό κλείσιμο της πρόσφατης (δεύτερης) αξιολόγησης, η κυβέρνησή του ετοιμάζεται να εξαπολύσει έναν ακόμη γύρο αντιλαϊκής επίθεσης, στο πλαίσιο της επικείμενης, τρίτης αξιολόγησης. Η όλο και πιο ασφυκτική για τη συντριπτική πλειονότητα του λαού κατάσταση, επιβάλλει σήμερα -περισσότερο από ποτέ- να γίνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την ανατροπή των μνημονίων και όσων τα εφαρμόζουν ή στηρίζουν.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες και όλους τους χιλιάδες εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους που θα δηλώσουν «παρών» στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, στο πλαίσιο του μεγάλου συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας, να συντονιστούν και να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη, κοινή, αγωνιστική και μαζική πορεία που θα έχει μία κατεύθυνση: Να επανακτήσει ο λαός την αυτοπεποίθησή του. Να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη ένας νέος κύκλος εργατικών και κοινωνικών αγώνων, μια νέα ελπιδοφόρα πορεία για την ανατροπή μνημονιακών πολιτικών, την προβολή και εφαρμογή μιας εναλλακτικής πρότασης στον αντίποδα όσων προωθούνται. Η ΛΑ.Ε. καλεί όλες και όλους τους πολίτες να συναντηθούν ξανά στους δρόμους των αγώνων, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΔΕΘ. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν μαζικά μέλη και στελέχη της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Προσυγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, στις 5.30 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα