Στο 40-50% οι εκπτώσεις στην αγορά

17:27 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο ποσοστό των 40-50% κυμαίνονται οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Κομοτηνής, με όχι και τόσο αυξημένη την κίνηση του αγοραστικού κοινού.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Κυριακή Κωνσταντινίδου.
Η κ. Κωνσταντινίδου έκανε λόγο για πλήρη επάρκεια ειδών και μάλιστα ποιοτικών, καλώντας τους πολίτες να προτιμούν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα. Παρατήρησε δε πως η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη

το πρώτο δεκαήμερο, ενώ αναμένεται να αναθερμανθεί περισσότερο το τελευταίο δεκαήμερο. Υπενθυμίζεται πως οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, ενώ θα υπάρξει ένα επιπλέον δεκαπενθήμερο προσφορών, από τη 1-15 το Σεπτέμβρη.
Για οτιδήποτε περίεργο που παραπέμπει σε πλασματικές εκπτώσεις, η κ. Κωνσνταντινίδου κάλεσε το αγοραστικό κοινό να κάνει καταγγελίες στον Εμπορικό Σύλλογο και στην Εποπτεία Εμπορίου.
Σημειώνεται πως τα εμπορικά καταστήματα της Κομοτηνής θα είναι κλειστά την Τετάρτη, λόγω της γιορτής της πολιούχου Κομοτηνής, Αγίας Παρασκευής.

Τερματικά πληρωμών και στα εμπορικά καταστήματα
Εξ άλλου η κ. Κωνσταντινίδου αναφερόμενη στην εγκατάσταση τερματικού πληρωμών για ηλεκτρονικές συναλλαγές-P.O.S-, υπογράμμισε πως οι ιδιοκτήτες μέχρι τις 27 Ιουλίου, έχουν προθεσμία να κάνουν την εγκατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση τους περιμένει πρόστιμο, της τάξης των 1.500 ευρώ.
Ωστόσο για τις νέες επιχειρήσεις που έκαναν έναρξη στις 17 -27 Ιουλίου 2017, θα έχουν ένα μήνα περιθώριο, για την εγκατάσταση του τερματικού για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα