Στη Λήμνο ο Αρχεπίσκοπος Ιερώνυμος

14:18 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη επίσκεψη σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έφτασε νωρίς το πρωί στη Λήμνο, ενώ στις 10 μετέβει στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας και το μεσημέρι παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του η Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου στη Λέσχη Αξιωματικών της Μύρινας. «Γνωρίζουμε τη συμμετοχή της εκκλησίας στη

δύσκολη αυτή φάση που περνάει η πατρίδα μας, τόσο που μπορούμε να πούμε ότι η αλληλεγγύη βρίσκει το περιεχόμενό της, ως αναφορά, ως υποστήριξη και ως αγάπη προς τον άλλον» τόνισε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου στην προσφώνησή της. Στις 4 το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί στον Άγιο Ευστράτιο, όπου αρχικά θα επισκεφτεί το φυλάκιο του νησιού, στη συνέχεια το δημαρχείο, όπου εκεί θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης του νησιού και τέλος θα παραστεί σε εκδήλωση στο σχολείο για την Εθνική Επέτειο.

Αύριο στις 10 το πρωί αναμένεται στον Άη Στράτη και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου.

ΦΩΤΟ: Λήμνος fm 100

Keywords
Τυχαία Θέματα