Στενή συνεργασία με τους απόδημους Κρήτες

10:44 30/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πλαίσιο προγραμματισμού δράσεων για την προβολή της Κρήτης και την ενίσχυση της οικονομίας και της τοπικής ανάπτυξης, συζήτησαν χθες ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με το νέο πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Μανόλη Κουγιουμουτζή, σε συνάντηση που είχαν στο Ηράκλειο.

Και οι δύο επισήμαναν, ότι Περιφέρεια και Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών συνεργάζονται στενά,

για να φέρουν πιο κοντά τους απανταχού Κρήτες και να αναδείξουν το νησί σε όλο τον κόσμο.
Ο κ. Κουγιουμουτζής ανέφερε ότι η Περιφέρεια αποτελεί δυνατό συνδετικό κρίκο του παγκοσμίου συμβουλίου Κρητών και όλης της ομογένειας, και ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη του σε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις της ομογένειας, αλλά και για την λειτουργία μέσα στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας γραφείου απόδημων Κρητών.
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης στάθηκε στην εξαίρετη συνεργασία που υπάρχει με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, με τον προηγούμενο πρόεδρο, Μανόλη Βελιβασάκη, και με τον νέο πρόεδρο. Μανόλη Κουγιουμουτζή, τονίζοντας ότι τα σταθερά βήματα που κάναμε θα τα συνεχίσουμε με τη νέα ηγεσία και πρόσθεσε: «Εμείς από τη πλευρά μας ως Περιφέρεια Κρήτης συνεργαζόμαστε να φέρουμε πιο κοντά τους Κρητικούς που ζουν στα πέρατα του κόσμου, που αγαπούν το νησί μας και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό. Έχουν μεγάλες επιτυχίες σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιούνται, και θέλουμε να μπορούν να μεταφέρουν αυτή την τεχνογνωσία στο νησί μας και να υπάρχει μια ακόμη καλύτερη συνεργασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα