Σ.Παππάς: «Η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ έχει ήδη ξεκινήσει»

15:56 12/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα, μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου του Οργανισμού, Χρήστου Στεφανίδη, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών στον ΕΦΚΑ.
«Η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι διοίκηση εκκαθάρισης.

Η διαδικασία της εκκαθάρισης έχει ήδη ξεκινήσει. Τα αποτελέσματά της θα φανούν μετά την ολοκλήρωσή της. Οι όποιες απαιτήσεις είτε υποχρεώσεις προς τρίτους του Οργανισμού που αφορούν στο προηγούμενο διάστημα θα ξεκαθαριστούν στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Για το διάστημα μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης μέχρι σήμερα, ο Οργανισμός καταβάλλει κανονικά τις υποχρεώσεις του προς ΙΚΑ, Δημόσιο και εργαζόμενους και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το σύνολο των προμηθευτών, έχοντας ήδη αποκαταστήσει τις σχέσεις που είχαν διακοπεί από την προηγούμενη διοίκηση», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κ. Παππά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Στεφανίδης συνελήφθη για οφειλή που ανέρχεται σε 2.349.409,33 ευρώ. Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα