Σοκ αποκλεισμός της Βραζιλίας από το Copa America

16:25 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αντικανονικό γκολ με χέρι δέχτηκε η Βραζιλία και δεν μπόρεσε να το ανταποδώσει στο Περού με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 και να αποχαιρετήσει πρόωρα το Copa America. Στην επόμενη φάση πέρασε το Εκουαδόρ που κέρδισε με 4-0 την Αϊτή.

Αναλυτικά:

Η Βραζιλία ηττήθηκε 1-0 από το Περού, κατέλαβε την τρίτη θέση στον Β’ όμιλο και μοιραία η πορεία της στο φετινό Κόπα Αμέρικα τερματίστηκε άδοξα. Οι Βραζιλιάνοι ωστόσο έχουν δίκαια

παράπονα για το γκολ που πέτυχε το Περού με τον Ρουιντιάζ στο 77ο λεπτό του αγώνα και αυτό γιατί ο σκόρερ των νικητών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι. Με το σκορ στο 1-0 -είναι προφανές- ότι αυτή η φάση έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τον αποκλεισμό των Βραζιλιάνων.

Εκουαδόρ-Αϊτή 4-0

Με εντυπωσιακό τρόπο εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Copa America το Εκουαδόρ, που επικράτησε με 4-0 τη Αϊτής, εξασφαλίζοντας ακόμα και τη διαφορά των +2 τερμάτων που χρειαζόταν, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Βραζιλία και Περού. Το συγκρότημα του Κιντέρος ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11′ με τον Βαλέντσια, ενώ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς ο Αγιοβί διπλασίασε τα τέρματα. Το Εκουαδόρ κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα, να πετυχαίνει το 3-0 στο 57′ και τον Αντόνιο Βαλέντσια να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 78′.

ΠΗΓΕΣ:

Keywords
Τυχαία Θέματα